Baggrund

clairvoyance

Jeg er født med clairvoyante evner og har en lang erfaring indenfor det spirituelle område –  men er også iværksætter af bl.a. Demotrading ApS, Røranalyse og uddannet Journalist, Akedemiøkonom, Merkonom – en brugbar erfaring, som jeg anvender når selvstændige eller virksomheder beder om råd og vejledning. Som uddannet clairvoyant, går jeg meget op i at overholde min tavshedspligt for alt hvad der opfanges hos klienten.

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Spiritualitet betyder det samme som “åndelighed”, som er en særlig religiøs form, der ikke nødvendigvis forankrer sig i faste religioner og dogmer, men ofte hviler på mere løse religiøse erfaringer.

I dag er spiritualitet i den sidste betydning endvidere blevet stort set identisk med den såkaldte New Age-åndelighed, der tror på en fælles, religiøs kerne i alle religioner, der panteistisk tror på en kosmisk guddommelighed, der bl.a. manifesterer sig som overnaturlige “energier” og diverse mellemvæsner såsom engle og skytsengle. Og som individalistisk mener, at mennesket har en oversét, hemmelig kerne, som kan dyrkes og udfoldes via bestemte teknikker og en særlig opmærksomhed. Herved udvikler man sig i mere åndelig og måske endda guddommelig retning, opnår en større kosmisk energi og udvikler en “højere bevidsthed”. Dette kaldes gerne ny-spiritualitet.

 

foto: Kim Bjærre
foto: Kim Bjærre

For tidsbestilling:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *